Sakarya’de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Ziyaretleri Devam...

Sakarya'de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Ziyaretleri Devam Ediyor.

camiler ve din görevlileri haftası ziyaretleri devam ediyor.

07 Ekim 2020 - 19:00

İl Müftüsü Hasan Başiş Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Emekli İmam-Hatip Ahmet Köse'yi evinde ziyaret etti.

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Hasan Başiş ile Müftü Yardımcıları Faruk Güneş, Mehmet Şahin hocalarımız, 40 yılı aşkın süre imamlık yapan, köylerde Ramazan hocalığı yaptığı süreçde birini hiç görmeden iki bebeğini, toprağa vermiş, Serdivan Yazlık Orta mahallede uzun yıllar görev yaparak meslek hayatı boyunca yüzlerce kişiye Kur'an öğretmiş, talebe yetiştirmiş ve emekli olmuş 81 yaşındaki Ahmet Köse hocamızı ziyarette bulunarak hasbihal ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Emektar Din Görevlimiz Ahmet Köse hocamız İl Müftümüze ve ekibine bolca hayır dua ederek çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.

İl Müftüsü BAŞİŞ: Uzun yıllar kurumumuzda çalışmış olan arkadaşlarımızın emekliliğinde hem iyi günlerinde ve hem hastalık durumunda onlarla hemhal olabilmek onların hatırlarını sormak ve hayır dualarını almak maksadıyla böyle ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret