Sakarya’de Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz Projesi Sona Erdi.

Sakarya'de Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz Projesi Sona Erdi.

camiyi seviyoruz namazla buluşuyoruz projesi sona erdi.

03 Şubat 2020 - 19:02

ADAPAZARI MÜFTÜLÜĞÜNÜN ‘’CAMİYİ SEVİYORUZ NAMAZLA BULUŞUYORUZ PROJESİ’’ SONA ERDİ

Diyanet İşleri Başkanlığının geçen yıl 15 tatilde başlattığı  ‘’Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz Projesi’’  bu yılda aynı şekide  bütün yurtta belirlenen camilerde uygulanmaya devam edildi. 

Adapazarı İlçe Müftülüğüne bağlı camilerde  ilkokul ve ortaokul kategorilerinde bu proje başarıyla tamamlandı. 450 civarında gencin katıldığı projenin finali 02.02. 2020 Pazar sabah namazından sonra Tozlu Camisinde yapıldı.

Sakarya İl Müftü Vekili Paşa Bektaş  programda yaptığı konuşmada, imanlı ve topluma faydalı bir nesil yetiştirmenin yolu, ailede anne babanın evlatlarına güzel örnek olmak ve hayra teşvik etmekten  geçtiğini belirtti. Diyanet İşleri Başkanlığının her yaştaki insana hizmet götürmeye çalıştığını belirterek, bu hizmetlerdeki başarıların kalıcı hale gelmesi için ailelerle işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı.

Sabahın bu erken saatinde çocuklarının elinden tutarak camiye gelen velileri tebrik eden Bektaş, bu samimi davranışınızın karşılığını hem dünyada, hem de ahirette  almanızı Rabbimden niyaz ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra kürsüye gelen Adapazarı İlçe Müftüsü Hamit Albayrak, bu proje sonunda dereceye girenleri açıkladı. İlk 12’ye giren gençlerin  İstanbul gezisi ile ödüllendirileciğini bildiren Albayrak, camilerinde birinci olan gençlerin tamamı,  aileleri ve hocalarıyla beraber pikniğe götürüleceğini açıkladı.

Program ikram ve namaza gelen bütün gençlere hediye  takdimiyle son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri