Sakarya’de Covid-19 Hastaları Için Hazırlanan Ihtiyaç Paketleri...

Sakarya'de Covid-19 Hastaları Için Hazırlanan Ihtiyaç Paketleri Teslim Edildi

covid-19 hastaları için hazırlanan ihtiyaç paketleri teslim edildi

09 Mayıs 2020 - 19:00

Sakarya İl Müftülüğü Tarafından Covid-19 Hastaları İçin Hazırlanan İhtiyaç Paketleri Teslim Edildi

Sakarya İl Müftülüğü Manevi Destek Birimi koordinatörlüğünde, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Covid servislerinde tedavi görmekte olan kimsesiz, bakıma muhtaç ve yaşlı hastalar ile tedavileri uzun süren bakım hastalarına verilmek üzere tedarik edilen 398 parça hasta ihtiyaç malzemesi (çamaşır ve pijama) hazırlanmıştır.

İl Müftümüz Hasan Başiş ve İl Müftü Yardımcılarımız Paşa Bektaş, Faruk Güneş, Mehmet Şahin ve Dr. Ravza Cihan gözetiminde, Manevi Destek Görevlisi ve İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Neşe Yıldırım ve Zeynep Merey ile birlikte hazırlanan paketler 8 Mayıs Cuma günü SEAH yönetimine verilmek üzere hastane Manevi Destek Görevlisi ve İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mahir Demir tarafından, Hastane Müdür Yardımcılarından İsmail Yılmaz ve Hastane Sosyal Hizmet Uzmanı Hüseyin Kara'ya teslim edilmiştir.

Hastane yönetimi Covid hastaları için hazırlanan ihtiyaç paketlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirip bu süreçte İl Müftülüğü olarak yanlarında olduğumuz için teşekkürlerini belirttiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...