Sakarya’de “kitabı Oku Müzakereye Katıl” Programının...

Sakarya'de “kitabı Oku Müzakereye Katıl” Programının Konuğu Din Işleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç. Dr. ülfet Görgülü Oldu

“kitabı oku müzakereye katıl” programının konuğu din işleri yüksek kurulu uzmanı doç. dr. ülfet görgülü oldu

14 Şubat 2019 - 19:01

Sakarya  İl Müftülüğünün “Kitabı Oku Müzakereye Katıl” sloganı ile başlattığı “Kitap Oku” etkinlikleri kapsamında Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç. Dr. Ülfet Görgülü’nün katılımıyla “Hayatın Tekrarı Yok” isimli kitabının müzakeresi yapıldı.

13 Şubat Çarşamba günü İl Müftülüğü Konferans salonunda Vaizler, Kur’an kursu öğreticileri ve nitelikli okurların hazır bulunduğu müzakere programı İl Müftüsü İhsan Açık’ın açılış konuşması ile başladı.

Sunumunu yapmak üzere kürsüye çıkan  Doç. Dr. Ülfet Görgülü kitabın yazım sürecini anlattı. Kalem ve kağıdın en yakın dost olduğunu söyleyerek din gönüllülerine düşünce ve hatıralarını yazmalarını tavsiye etti. İnsanın beslenmek suretiyle bedenine yaptığı yatırım kadar ruhuna da yatırım yapması gerektiğini belirten Görgülü; insanın ruhu manayı ve kalbi beslemesinin kulak yoluyla olduğunu ifade ederek dinlemenin önemini vurguladı. İnsanın okurken kaçırdığını dinlerken daha iyi  yakaladığını söyleyen Doç.Dr.Ülfet Görgülü bu anlamda yazar ve okurun buluştuğu “ Kitabı Oku Müzakereye Katıl” programını düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür etti. Müzakere programı soru-cevap ve duygu paylaşımları ile devam etti.

Yoğun bir katılım ve ilginin olduğu program İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer’in Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç. Dr. Ülfet Görgülü’ye hediye takdimi ile sona erdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda