Sakarya’de Serdivan şehit Yılmaz Ercan Proje Imam Hatip...

Sakarya'de Serdivan şehit Yılmaz Ercan Proje Imam Hatip Lisesi’nde Kütüphane Açıldı.

serdivan şehit yılmaz ercan proje imam hatip lisesi’nde kütüphane açıldı.

02 Aralık 2021 - 19:00

Serdivan Şehit Yılmaz Ercan Proje İmam Hatip Lisesi’nde Kütüphane Açıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yürütülen “Gönül Kütüphanemiz” projesi kapsamında Serdivan Şehit Yılmaz Ercan Proje İmam Hatip Lisesi’nde kütüphane açılışı yapıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (TDV KAGEM) tarafından yürütülen proje kapsamında TDV Sakarya Şubesi Kadın Kolları ve Gençlik Komisyonu gönüllüleri, hem kardeş olarak belirlenen Kahramanmaraş’ta hem de Sakarya’da kütüphane açmak için kermes düzenledi.

Kermesten elde edilen gelirler, gönüllülerden gelen bağışlar ve 16 İlçe Müftülüğünün de katkılarıyla dört okulda “Gönül Kütüphanemiz” oluşturuldu.

Sakarya İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ, İl Müftü Yardımcıları Burhan BİLGİN, Mehmet ŞAHİN, Mustafa NURGÜN, Dr. Ravza CİHAN, Serdivan İlçe Müftüsü İsmail KESKİN, Okul Müdürü Kadir GEZER, Milli Eğitim Şube Müdürleri, TDV görevlileri ve gönüllülerinin hazır bulunduğu açılış programı okul müdürü Kadir GEZER’in teşekkür konuşmasıyla başladı.

Konuşmanın ardından İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ okula hediye edilen “Gönül Kütüphanemiz” den duyduğu memnuniyeti ifade ederek temsili açılış için kurdele kesti.

Kütüphanede Türkiye Diyanet Vakfı’nın hediye ettiği kitapları inceleyen katılımcılar, kütüphanedeki okuma salonunda misafir olarak kitap okudular.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...