Sakarya’de Terörle Mücadele şube Müdürlüğü Tarafından Din...

Sakarya'de Terörle Mücadele şube Müdürlüğü Tarafından Din Görevlilerine Seminer Verildi

terörle mücadele şube müdürlüğü tarafından din görevlilerine seminer verildi

11 Aralık 2021 - 19:00

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Tarafından Din Görevlilerine Seminer Verildi

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından, Din Görevlilerine “Terör örgütlerinin eleman temin etmesinin engellenmesi” konulu seminer verildi.

Sakarya İl Müftülüğü konferans salonunda 09 Aralık 2021 perşembe günü gerçekleşen seminer iki oturumda yapıldı.

Sabah 10.00 ile 11.00 saatleri arasında yapılan seminere Adapazarı, Erenler ve Serdivan İlçe Müftülüklerinde görevli 180 İmam-Hatip ve Müezzin Kayyım katıldı. Öğleden sonra saat 15.30-16.30 arası yapılan seminere 180 Kadın Kur'an Kursu Öğreticisi katıldı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Resul KARATOSUN tarafından sunumu yapılan bilgilendirme toplantısında “Terör örgütlerinin faaliyetleri, Terör örgütlerinin eleman temin etmesinin engellenmesi, Terör konusunda farkındalık oluşturulması, Milli birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi” konuları işlendi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret