Sakarya’de Türkiye Katılım Bankaları Birliği Toplantısı...

Sakarya'de Türkiye Katılım Bankaları Birliği Toplantısı Yapıldı.

türkiye katılım bankaları birliği toplantısı yapıldı.

25 Şubat 2020 - 19:02

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) ve T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı arasındaki işbirliği çerçevesinde, katılım bankacılığının bilinirliğini artırmak için planlanan Diyanet mensupları ile istişare toplantılarının bir diğeri Sakarya’da gerçekleşti.

T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarıyla yapılan istişare toplantılarının Sakarya programı Adapazarı İlçesinde bulunan Resioğlu Tesislerinde kahvaltı etkinliği ile düzenlendi.

TKBB Başkanı Metin Özdemir, Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Cengiz Sinanoğlu, TKBB Genel Sekreteri Osman Akyüz, Merkezi Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rahmi Yaran, Merkezi Danışma Kurulu Üyesi Temel Hazıroğlu, Sakarya İl Müftü Vekili Paşa Bektaş, Müftü Yardımcıları Faruk Güneş, Mehmet Şahin ve 16 İlçe Müftüsü ile birlikte tüm Vaizlerin katıldığı programda, Katılım Bankacılığı ile ilgili soru ve sorunlar masaya yatırılarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Program; katılım bankacılığının bilinirliğinin artması ve ülkede hak ettiği seviyelere gelebilmesi adına taraflara önemli katkılar sundu. kapsamında faizsiz bankacılık ile ilgili genel işleyiş ve ortak felsefe anlatıldı.

Ayrıca katılım bankalarının pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcıları, müdür vekilleri, kurumsal iletişim müdürleri de ilgili toplantının diğer katılımcıları olarak sıralandı.

TKBB, ülkenin köklü kuruluşlarından olan T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı gibi kurumlarla da eş güdümlü çalışmaya gayret gösteriyor. Bünyesinde altı adet katılım bankası bulunan TKBB, sektörün sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde gelişmesi için bu tür etkinlikler düzenliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret