Sakarya’de Umre ödüllü Değerler Eğitimi Yarışmasını...

Sakarya'de Umre ödüllü Değerler Eğitimi Yarışmasını Kazananlar Misafir Edildi.

umre ödüllü değerler eğitimi yarışmasını kazananlar misafir edildi.

01 Eylül 2020 - 19:00

Sakarya’da Umre Ödüllü Değerler Eğitimi Yarışması’nda Dereceye Giren Öğrenciler İl Müftülüğü’nde Ağırlandı. 

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine bağlı Çocuk Evi ve Çocuk Evleri Sitelerinde kurum bakımı altındaki çocuklara yönelik, milli ve manevi değerler hususunda bilinç düzeylerini yükseltmek amacıyla 14 Aralık 2019 Cumartesi günü Sakarya’da “Umre Ödüllü Değerler Eğitimi Yarışması” düzenlenmiş olup, 63 öğrenciyle gerçekleştirilmişti.

Kızlardan ve erkeklerden İl birincisi seçilen birer kişinin umre ile ödüllendirileceği yarışmanın ödül töreni 04 Ocak Cumartesi günü, Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, eşi Filiz Yüce, Sakarya İl Müftü Vekili Paşa Bektaş, İl Müftü Yardımcıları Faruk Güneş ve Dr. Ravza Cihan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Musa Zor, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Vekili Betül Vural’ın ve sevgi evlerinde görev alan Adrb vaizleri ve din görevlilerinin katılımlarıyla icra edilmişti.

Bu yarışmada tüm sorulara doğru cevap vererek tam puan alan öğrenciler de 25 Ağustos 2020 Salı günü İl Müftümüz Hasan Başiş’in ev sahipliğinde İl Müftülüğü’nde ağırlandı. Ziyaret sırasında AÇSHM İl Müdür Vekili Musa Zor’un yanı sıra İl Müftü Yardımcısı Faruk Güneş, ADRB Vaizleri Yasemin Durmaz, Hatice Kurt ve Esra Kalpakçı da hazır bulundu. İl Müftümüz Hasan Başiş öğrencilere altın, saat, gümüş bileklik ve kitap hediye ederek başarı dileklerinde bulundu. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...