Sakarya’de “umre ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması”...

Sakarya'de “umre ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması” üniversite öğrencilerine Tanıtıldı

“umre ödüllü gençlik bilgi yarışması” üniversite öğrencilerine tanıtıldı

13 Kasım 2018 - 19:01

Diyanet İşleri başkanlığı tarafından Mevlîd-i Nebi haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması"nı tanıtmak amacıyla Sakarya Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü (Kadın), Sakarya TDV Yurdu ile  Sakarya, Rahime Sultan, Arif Nihat Asya, Akyazı, Hendek ve Geyve KYK kız yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine yönelik seminerler düzenledi.

İl Müftülüğü gençlik koordinatörleri Sevim Demir Akgün, Hatice Meraklı ve Semra Emanet’in konuşmacı olarak katıldığı seminerlerde “Gençlik Bilgi Yarışması” tanıtılarak “Hz. Peygamber ve Gençlik”, “Gençliğin Güncel Soruları” ve “Hz. Peygamber’in  Ahlakı” konulu sunumlar yapıldı.

Seminerlerin sonunda gençlik koordinatörlüğü çalışmaları hakkında bilgiler verildi ve yarışma tanıtım broşürleri dağıtıldı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret