Samsun’da 2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Samsun'da 2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Erkek Personel Arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Il Finali, Il Müftülüğünde Düzenlendi.

2021 yılı camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen erkek personel arası kur'an-ı kerimi güzel okuma yarışması il finali, il müftülüğünde düzenlendi.

23 Mayıs 2021 - 19:05

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen erkek personel arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışması il finali, İl Müftülüğünde düzenlendi. Atakum Sarayköy Mah. Camii İmam- Hatibi Ali Burak Baldöken, final birincisi olurken yapılacak olan bölge finalinde ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Bölge finalinde kendisine başarılar dileriz.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı