Samsun’da Ağustos Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...

Samsun'da Ağustos Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftümüz Sayın Seyfullah çakır Başkanlığında, Terme Ilçemizde Gerçekleştirildi.

ağustos ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftümüz sayın seyfullah çakır başkanlığında, terme ilçemizde gerçekleştirildi.

13 Ağustos 2021 - 19:05

Ağustos ayı İlçe Müftüleri toplantısı İl Müftümüz Sayın Seyfullah ÇAKIR başkanlığında, Terme ilçemizde gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcısı Sayın Özlem Kalyoncu Şirin ve 17 ilçe müftüsünün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, ilimizde yürütülen Hafızlık, eğitimi programları ve kursların durumları, 4-6 yaş Kur’an Kursu hizmetleri, Gençlik Merkezi hizmetleri ve gündeme dair diğer konular görüşüldü. Toplantı öncesinde İl Müftümüz, Terme’de faaliyet gösteren Ahmetbey Kız Hafızlık Kur’an Kursunu ziyaret ederek öğrencilerle Kur’an-ı Kerim okumanın ve Hafızlık yapmanın fazileti konusunda hasbihal etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri