Samsun’da Diyanet Gençlik Merkezi Faaliyetlerine Başladı.

Samsun'da Diyanet Gençlik Merkezi Faaliyetlerine Başladı.

diyanet gençlik merkezi faaliyetlerine başladı.

27 Mayıs 2019 - 19:07

Samsun Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezimiz 22.05.2019 tarihi itibariyle faaliyetleri ne başladı. İş insanı Mustafa Yeşilyurt 'un 120 erkek,  80 kız toplam 200 KYK öğrencilerine verdiği iftar programı ezandan yarım saat önce başladı. Kuranı Kerim tilavetinin ardından İl Müftü yardımcısı Vedat Başsan açılış konuşmasını icra etti. Misafir konuk, Sinop İl Müftüsü Ali Hayrı Çelik beyin gençlere veciz hitabının ardından Mevlidi Nebi yarışmasında umreyle ödüllendirilen, Osman Sevim, Bekir Koman, Murat Akgöl erkek, Nilgün Yetimoğlu ise kız öğrencileriyle umre hatıralarını paylaştılar. Samsun İl müftü yardımcıları, Merkez ilçe müftüleri, il ve merkez İlçe koordinatörleri, K.Y.K manevi rehberleri ve yurtlarından öğrencilerin de iştirak ettikleri iftar yemeğinin ardından akşam namazı cemaatle kılınıp program tamamlandı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda