Samsun’da Diyanet Işleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş...

Samsun'da Diyanet Işleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Başkanlığında çevrim Içi Olarak Düzenlenen, 39. Il Müftüleri Istişare Toplantısına Katıldı.

diyanet işleri başkanı prof. dr. ali erbaş başkanlığında çevrim içi olarak düzenlenen, 39. il müftüleri istişare toplantısına katıldı.

25 Ocak 2021 - 19:05

İl Müftümüz Sn. Seyfullah ÇAKIR, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ başkanlığında çevrim içi olarak düzenlenen, 39. İl Müftüleri İstişare Toplantısına katıldı. Toplantıda; Gençliğe Değer ve "Haydi Türkiye Evden Kur'an Öğrenmeye" projeleri değerlendirilirken Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarının çeşitliliği ve halka ulaştırılmasının yöntemleri görüşülürken Diyanet İşleri Başkanı Sn. Prof. Dr. Ali ERBAŞ, "“Şartlar ne olursa olsun, Diyanet İşleri Başkanlığının mensupları, hizmetlerini kesintisiz sürdürecektir. Aynı zamanda zorluklarla mücadelede, sağduyu ve ferasetle milletimize öncülük ve rehberlik etmeye devam edecektir. Bu bilinçle salgın döneminde de yaklaşık 11 aydır büyük bir gayretle milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizim ana gayemiz, Yaradan’a itaat ve mahlûkata merhamet inancını gönüllere yerleştirmektir. Tevhid ve vahdet bilincini zihinlere nakşetmektir. Bütün insanlığın dünyada huzuruna, ahirette kurtuluşuna rehberlik etmektir." şeklinde konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret