Samsun’da Diyanet Işleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel...

Samsun'da Diyanet Işleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Mehmet Bilgin, Vekaletle Kurban Organizasyonu 2021 çalışmaları Kapsamında Il Müftülüğünü Ziyaret Etti.

diyanet işleri başkanlığı yönetim hizmetleri genel müdürü sayın mehmet bilgin, vekaletle kurban organizasyonu 2021 çalışmaları kapsamında il müftülüğünü ziyaret etti.

02 Temmuz 2021 - 19:05

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Mehmet Bilgin, Vekaletle Kurban Organizasyonu 2021 çalışmaları kapsamında İl Müftülüğünü ziyaret ederek İl Müftüsü Sayın Seyfullah ÇAKIR’ dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından İl Müftülüğü Konferans Salonunda Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü, İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcıları, 17 ilçe Müftüsü ve şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı. İl Müftüsü Sayın Seyfullah Çakır’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, BİLGİN; “Kurban bir vesiledir. Yüz elli bin Din gönüllümüzle birlikte kurban vesilesiyle gönüllere giriyoruz. Adı bilinmeye uzak diyarlara kurban götürürken aslında sevgimizi, şefkatimizi götürüyoruz. Ülkemizin büyüklüğünü gösteriyoruz. Oralardan ülkemizde vakfımızın desteğiyle eğitim alan gençler gönüllü elçilerimiz oluyor. Bu şekilde karşılıklı gönül köprülerimiz kuruluyor. Türkiye Diyanet vakfı artık halkımızın bu konuda güvenini kazanarak halkımızın teveccühüyle kurbanlarını teslim ettiği adres oldu. Bu yıl da bu konuda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak merkez ve taşra teşkilatımızda özveriyle sürdürdüğümüz çalışmalarla inşallah halkımızın gönül huzuruyla ibadetlerini ifa etmesine aracılık edecek, diğer taraftan bu vesileyle yurt içi ve yurt dışında mazlum kardeşlerimizin gönüllerine uzanacağız.” Şeklinde konuştu. Toplantı bu konuda yöneltilen sorular ve cevaplarla son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret