Samsun’da Il Müftümüz Sayın Seyfullah çakır, Kur’an-ı...

Samsun'da Il Müftümüz Sayın Seyfullah çakır, Kur’an-ı Anlama Ve Islami Ilimler öğretim Programlarının Dönem Açılışlarına Katılarak öğrencilere Başarılar Diledi.

il müftümüz sayın seyfullah çakır, kur’an-ı anlama ve islami ilimler öğretim programlarının dönem açılışlarına katılarak öğrencilere başarılar diledi.

28 Eylül 2022 - 19:05

İl Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır, Kur’an-ı Anlama ve İslami İlimler öğretim programlarının dönem açılışlarına katılarak öğrencilere başarılar diledi.

Hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere yönelik olarak planlanan ve Canik ilçemizde 4. yılına başlayan Kur’an-ı Anlama Programı ile hafızlığını tamamlayarak Kur’an-ı Anlama programından mezun olan öğrencilere yönelik İslami İlimler eğitim programları yeni döneme başladı. Açılışa katılan İl Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır, “Hafızlığını özveriyle tamamladıktan sonra gerek Kur’an-ı Kerim’i anlama gerekse Tefsir, Hadis, Fıkıh gibi İslami İlimler konusunda ilerlemek isteyen ve bunun için fedakarlıkta bulunan öğrencilerimiz bizim için çok kıymetli. Bu sebeple bizler bu süreçte her şekilde sizin yanınızda olacak, sizi destekleyeceğiz. Hepinize bu kutlu yolculukla başarılar ve kolaylıklar dilerim.” şeklinde konuştu.

Ardından İlçe Müftüsü Ali ÇEBİ ile, Pınarbaşı Yatılı Kız Kur’an Kursu ve Merkez Yatılı Kur'an Kursu'nda eğitim alan yüzüne ve hafızlık öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilerle hasbihal etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hatay'da Belen Issume Camii Deprem Sonrası Tadilat Ve Genişletme çalışması Tamamlanarak Kılınan Ilk Cuma Namazı Ile Dualarla Ibadete Açıldı.
Hatay'da Belen Issume Camii Deprem Sonrası Tadilat Ve Genişletme...
Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman şubesinden Bin Kişilik 'iyilik Sofrası'
Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman şubesinden Bin Kişilik...