Samsun’da Toplu Nikah Töreni Yapıldı.

Samsun'da Toplu Nikah Töreni Yapıldı.

toplu nikah töreni yapıldı.

19 Haziran 2019 - 19:06

Müftülere nikah kıyma yetkisinin verilmesinin ardından İl Müftüsü Veysel ÇAKI müftülüğü gelerek resmi nikah için başvuruda bulunan dört çiftin nikahını İl Müftüsü Veysel ÇAKI toplu törenle kıydı.

Toplum ve insanlığın geleceği için en önemli müessesenin aile olduğunu vurgulayan Çakı, ailenin sağlam bir temel üzerinde kurulmasının sağlıklı bir toplum açısından önemli olduğunu söyledi.

Gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dileyen Çakı, tören sırasında çifte önerilerde bulunarak, sağlıklı evliliğin karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörüye bağlı olduğunu belirtti.

Çakı, törenin sonunda yeni evlenen çiftlere Kur'an-ı Kerim hediye etti. Yeni evlenen çiftlere ve ailelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...