Samsun’da Valimiz Sn. Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Türkiye Diyanet...

Samsun'da Valimiz Sn. Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Türkiye Diyanet Vakfı Kız öğrenci Yurdunda Açılan Yatılı Yaz Kur’an Kursu öğrencilerini Ziyaret Etti.

valimiz sn. doç. dr. zülkif dağlı, türkiye diyanet vakfı kız öğrenci yurdunda açılan yatılı yaz kur’an kursu öğrencilerini ziyaret etti.

26 Temmuz 2022 - 19:05

Valimiz Sn. Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Atakum Kaymakamı Sn. Kemal Yıldız ve İl Müftümüz Seyfullah Çakır ile birlikte Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurdunda açılan Yatılı Yaz Kur’an Kursu öğrencilerini ziyaret ederken onların yaz heyecanı ve coşkusuna ortak oldu. Yatılı Yaz Kur’an Kursu Programı hakkında İl Müftümüzden bilgi aldı. İl Müftümüz, yatılı yaz Kur’an kurslarında lise düzeyinde gençlerin eğitim gördüğünü ifade ederken, onları farklı alanlarda yetiştirmeye yönelik yöresel lezzetlerle mutfak atölyesi, resim atölyesi, takı tasarımı, film saati, okuma saati gibi etkinliklerle hayata hazırlayarak, vakitlerinin nitelikli olarak planlandığını; derslerin güvenilir kaynaklarla işlendiğini söyledi. Sn. Valimiz Yaz Kur’an Kursu programında yer alan ders saatleri ve sosyal etkinlik alanlarında öğrencilerin mutluluğu ve heyecanını gözlemlediğinde “bu yaş grubu gençlerimize yönelik oluşturulan bu ortam ve imkanlar mutluluk verici. Değerlerine bağlı, maneviyatı güçlü bireyler yetiştirmek bizim için çok önemli...” şeklinde konuşarak öğrencilerle sohbet etti. Ardından Diyanet Gençlik Merkezi ve Atakum 75. Yıl Camii’nde eğitime devam eden Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”