Samsun’da tashih-i huruf kursiyerlerinden veda gecesi.

Samsun'da tashih-i huruf kursiyerlerinden veda gecesi.

TASHiH-i HURUF KURSiYERLERiNDEN VEDA GECESi.

09 Nisan 2018 - 11:52

TASHİH-İ HURUF KURSİYERLERİNDEN VEDA GECESİ.

Kur’an kursu ve cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim’i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Eğitim Merkezimizde 02 Ekim 2017 - 30 Mart 2018 tarihleri arasında “Tashih-i Huruf Kursu” düzenlenmiş ve 31 Mart 1 Nisan tarihlerinde de bitirme sınavları yapılarak tüm kursiyerler kursu başarı ile tamamlamışlardır. Altı (6) ay süre ile bu kursa devam eden din gönüllüsü Kur'an sevdalısı kursiyerlerimiz, bu başarılarını düzenledikleri muhteşem bir veda gecesi ile süslediler.

Gecede bir konuşma yapan Eğitim Merkezi Müdürü Metin KOCA; tüm kursiyerlere, görevlerini Kur'an'ı Kerimin hedef gösterdiği çizgide devam ettirmelerini ve tam anlamı ile gönül eri olmalarını tavsiye ederek teşekkür etti. Gecede kısa veda konuşmaları yapan başta Ordu Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü DİNLEK ve diğer Eğitim Görevlisi hocalarımıza çeşitli plaket takdimleri yapıldı. Ayrıca kursiyerlerimizin koro halindeki ilahi geçkileri, çeşitli şiir dinletileri ve kurs süresince biriktirdikleri hatıraları video slayt halinde sunumları ile duygusal anların yaşandığı görüldü. 

Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak, Altı (6) ay süre ile misafir ettiğimiz Kur'an sevdalısı din gönüllüsü hocalarımıza görev hayatlarında başarılar diler, öğrendiklerini tatbik ederek öğretebilme gayreti içinde olmalarını arzu ederiz.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...