Sanliurfada tashÎh-i hurÛf kursuna katılan kursiyerlerimiz için...

Sanliurfada tashÎh-i hurÛf kursuna katılan kursiyerlerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi.

TASHÎH-i HURÛF KURSUNA KATıLAN KURSiYERLERiMiZ içiN MEZUNiYET TöRENi DüZENLENDi.

09 Nisan 2018 - 11:51

TASHÎH-İ HURÛF KURSUNA KATILAN KURSİYERLERİMİZ İÇİN MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Eğitim Merkezimiz tarafından 5.Dönem Tashîh-i Hurûf Kursu Mezuniyet töreni İl Milli Eğitim Konferans Salonunda 30/03/2018 tarihinde yapıldı.

Mezuniyet Töreninde Doç.Dr.Hüseyin AKPINAR Yönetiminde Kursiyer Din Görevlilerinin İcra ettikleri ENDERÛN TERAVİH ÖRNEĞİNDE Ezan, Kamet, Kur’ân Tilaveti, Tesbihat , İlahiler, Salâ ve Salavât MAKAM UYGULAMALARI yapıldı.

Törene İl Müftüsü İhsan AÇIK , Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Cüneyt GÖKÇE ve İlçe Müftüleri katıldı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda