Şarköy’de Sarıkamış Şehitleri dualarla yad edildi

Şarköy'de Sarıkamış Şehitleri dualarla yad edildi

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde 1. Dünya Savaşında, Allah-ü Ekber Dağlarında 90 bin Askerimizin şehit olduğu Sarıkamış Harekatı’nın 104. yıldönümü dolayısıyla Kur'anı Kerim okundu, dua edildi.

20 Aralık 2018 - 22:40 - Güncelleme: 20 Aralık 2018 - 22:52

Şarköy Gazi Süleyman Paşa Camii'nde Cuma gecesi yatsı namazına müteakip Cami Müezzin Kayyımı Yaşar Özen tarafından Sarıkamış Harekâtı'nın 104. Yılı münasebetiyle başta Sarıkamış Şehitleri olmak üzere bütün şehitlerimiz için Kur'anı Kerim okundu, dua edildi.

Gazi Süleyman Paşa Camii Müezzin Kayyımı Yaşar Özen; “Sarıkamış’taki Allah-ü Ekber dağlarında soğuk ve çetin geçen savaşın sonrasında düşmana karşı direnen 90 bin askerin şehadet şerbeti içip donarak şehit olan ve vatan toprakları için canlarını bir an düşünmeden veren bütün şehitlerimizi rahmetle, minnet ve şükranla anıyorum ruhları şad olsun” dedi.

Kaynak: Yaşar Özen - Müezzin Kayyım

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..