Siirt Il Müftüsünden Eruh Kaymakamı Ve Belediye Başkanı’na...

Siirt Il Müftüsünden Eruh Kaymakamı Ve Belediye Başkanı’na Ziyaret

siirt il müftüsünden eruh kaymakamı ve belediye başkanı’na ziyaret

08 Nisan 2021 - 19:10

İlçe Müftüleri toplantısı için Eruh’a gelen Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve İlçe Müftüleri Kaymakam Ali Erdoğan ve Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı, Nisan ayında Eruh İlçe Müftülüğü’ nün ev sahipliğinde gerçekleşirken Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve İlçe Müftüleri Kaymakam Ali Erdoğan ve Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrası Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan ve Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret esnasında Kaymakam ve Belediye Başkanına çeşitli hediye verildi.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Eruh’ta gerçekleştirilen toplantıya; Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve İlçe Müftüleri katıldı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...
Bitlis'de Il Müftülüğümüzde Salavatlar Eşliğinde Bayramlaşma Merasimi Düzenlendi
Bitlis'de Il Müftülüğümüzde Salavatlar Eşliğinde Bayramlaşma...