Siirt’te 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı

siirt’te 4-6 yaş kur’an kursu açıldı

30 Mart 2021 - 19:10

Siirt’te' 4-6 yaş öğrenci grubu için Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi kapsamında İlimiz Yeni mahalle semtinde Kur'an kursu açıldı.

Diyanet işleri başkanlığı Siirt il Müftülüğüne bağlı Yeni Mahalle Kız Kuran Kursunda 4-6 yaş grubuna yönelik ilk Kuran kursunun açılışını İl müftüsü Vehap Kapıcıoğlu yaptı. Müftü Kapıcıoğlu konuşmasında 4-6 Yaş grubuna ait Kur’an kurslarının diğer semtlerde de açılacağının müjdesini verdi.

Müftü Kapıcıoğlu Konuşmasında şunları söyledi : Çocukla doğru iletişimin ve Kur'an sevgisinin çocuğun pedagojik ihtiyaç ve isteklerine uygun bir şekilde verilmesinin önemli olduğunu, göz aydınlığımız olan yavrularımızın yüreklerini Kur'anla buluşturacak yeni 4-6 yaş kuran kurslarının da diğer semtlerde de  açılacağını müjdeledi.

Açılış törenine İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ile birlikte İl Müftü Yardımcısı Muhammed Özdemir, Din Hizmetleri Müdürü Ömer Baykara, Din Görevlileri ve Bayan Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda