Siirt’te 4-6 Yaş Kur’an Kursu Sayısı 8’e çıktı

Siirt’te 4-6 Yaş Kur’an Kursu Sayısı 8’e çıktı

siirt’te 4-6 yaş kur’an kursu sayısı 8’e çıktı

06 Temmuz 2022 - 19:10

Siirt’te 4-6yaş grubu çocuklara yönelik açılan Kur’an kursu sayısı  8’e çıkarıldı.

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu kooperatif Mahallesinde bulunan  ve yeni hizmete açılan 4-6 yaş Kur’an kursunda, Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimi alan çocukları ziyaret etti. Göreve geldiklerinden bu yana geçen süre içinde 4-6 yaş arası kur’an kursu sayısını 8’e çıkardıklarını belirten Müftü Kapıcıoğlu , kursta eğitim gören çocukların sayısının da 200 civarında yükseldiğini söyledi.

Siirt Fatih Erden Kur’an kursu bünyesinde açılan 4-6 yaş  kurdelenin kesiminin ardından sınıflar ve oyun salonu ile diğer bölümler gezildi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Müftü Vehap Kapıcıoğlu öğrencilerle bir süre sohbet etti ve onlara hediyeler dağıttı. Kapıcıoğlu yaptığı açıklamada insanın kişiliğinin ve öğrendiği davranış biçimlerinin önemli bir bölümünün 4-6 yaş grubunda öğrenildiğini söyledi. Kapıcıoğlu”4-6 yaş grubu Kuran Kurslarında Kuran öğretiminin yanı sıra, resim oyun benzeri etkinliklerle paylaşım sevgi ve saygı gibi davranış biçimleri öğretiliyor ve kazandırılıyor.” Dedi.

Bölümün onarım ve mefruşatını üstlenen hayırsever hemşerimiz M. Bekir Kurşunda kursun çocuklara çok faydalı olacağına inandığını söyledi.

Açılış törenine İl Müftü yardımcıları Muhammed Özdemir, Fevzettin Sönmez, din görevlileri ve bazı aileler katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...