Siirt’te Ara Tatil’de ısıtan çalışma

Siirt'te Ara Tatil’de ısıtan çalışma

ara tatil’de ısıtan çalışma

07 Şubat 2022 - 19:10

Çocuklara namaz kılma alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl ara tatilde düzenlenen “Haydi Çocuklar Camiye” projesi kapsamında çok sayıda çocuk tüm vakit namazlarında camilerde buluştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde yarı yıl tatilinde başlatılan “Haydi Çocuklar Camiye” adlı proje Siirt’e da hayata geçirildi. Siirt İl Müftülüğü’nün organizasyonu ile camilerde 5 vakit namaza gelen çocuklar hem namaz kılmayı alışkanlık haline getirdi hem de çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

14 gün süren projede çocukların yarı yıl tatilinde camide cemaate katılarak milli ve manevi değerlerini öğrenmesini katkı sunmaları amaçlanırken çocuklar “Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülleri Al!” sloganıyla çeşitli ödüllere de sahip oldular.

Bu proje kapsamında Siirt İl Merkezinde bulunan Abdülkerim Kuzu Kadir Camii örnek bir çalışma ile namaza katılan öğrencileri sevindirdi.

Programın don gününde düzenlenen ödül törenşnde namaza katılan 30 öğrenciye giyim hediyeleri ve 5 Vakit namaza tam katılan 8 öğrenciye zarf içinde 100’er TL. Nakit para ödülü verildi.

Çalışmayı yürüten Abdülkerim Kuzu Kadir Camii İmam-Hatibi Levent Erkoyuncu İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu tarafından tebrik edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret