Siirt’te Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz ödülleri Verildi

Siirt'te Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz ödülleri Verildi

camiyi seviyoruz, namazla buluşuyoruz ödülleri verildi

04 Şubat 2020 - 19:11

Siirt İl Genelinde bulunan Camilerde “Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" Projesi tamamlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde düzenlenen proje kapsamında ödüle layık görülen öğrencilere hediyeleri düzenlenen törenle verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan ve yarı yıl tatilinde ilk ve orta öğrenimdeki öğrencilere camiye gitme ve namaz kılma alışkanlığı kazandırılması hedefleyen projenin sonunda yapılan değerlendirmeler neticesinde öğrenciler belirlendi.

Çocukların 15 günün sonunda aldıkları puanlarla kazandıkları hediyeleri veren İl Müftüsü Ahmet Altıok "Buradaki amaç namaz vakitlerini değerlendirmelerini sağlamak, ezberlerini ve dualarını tazelemek, bir arada kaynaşmayı sağlamaktı. Maddi manevi destek olan Herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun." diye konuştu.

Halid Bin Velid Camii İmam Hatibi Musa Doğrusever, projeye katılan öğrencileri kutlayarak, "Sabah namazları dahil tüm vakitlere katılan çocuklarımızın hepsi bizim için birincidir. Diğer camilerimizde olduğu gibi Halid Bin Velid Camisi'nde de bu projemize katılan öğrencilerimizi kutlarım. Edinmiş oldukları alışkanları devam ettirmelerini temenni eder, vatanımıza milletimize ve aile bireylerine hayırlı evlat olmalarını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim." dedi

Proğramın sonunda sömestr tatili süresince 5 vakit namazlarını camide cemaat ile kılan öğrencilere İl Müftüsü Ahmet Altıok tarafından hediyeleri verildi. Birinci Öğrenciye 300 Tl, ikinci Ögrenciye 250 ve Üçüncü olan ögrenciye 200 Tl ile katılım sağlayan tüm ögrenciler çeşitli hediyeler ile ödüllendirildiler.

Proğramlar İlimizde Ensar ve diğer  Camilerde yapılan etkinliklerle tamamlandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...