Siirt’te çanakkale şehitleri Için Mevlid-i şerif Okundu

Siirt'te çanakkale şehitleri Için Mevlid-i şerif Okundu

çanakkale şehitleri için mevlid-i şerif okundu

19 Mart 2022 - 20:39

Siirt'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolaysıyla Mevlid-i Şerif okutuldu.

Siirt Merkez Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı Camisi'nde düzenlenen mevlit programına, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, kurum müdürleri ile  bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Siirt’teki din Görevlileri, kuran kursu öğretmen ve öğrencilerinin, Çanakkale Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında okudukları hatmi şeriflerin duası İl Müftüsü Yardımcısı Muhammed Özdemir tarafından yapıldı.

Şehitlik Mertebesinin önemine değinen Özdemir, ‘birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaparak, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz.’ dedi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri