Siirt’te çanakkale şehitlerine Hatim Ve Mevlid

Siirt'te çanakkale şehitlerine Hatim Ve Mevlid

çanakkale şehitlerine hatim ve mevlid

17 Mart 2021 - 19:10

Siirt'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolaysıyla Mevlid-i Şerif okundu.

Siirt Merkez Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı Camisi'nde Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlere riayet edilerek düzenlenen mevlit programına, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, 3. Komando Tugay  Komutan Vekili Piyade Albay Gaffar Gören, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay,  İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı,  bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Siirt’teki kuran kursu öğretmen ve öğrencilerinin, Çanakkale Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında okudukları 35 hatmi şerifin duası İl Müftüsü Yardımcısı Muhammed Özdemir tarafından yapıldı.

Şehitlik Mertebesinin önemine değinen Özdemir, ‘birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaparak, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz.’ dedi.

Mevlit programı çıkışında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara, Lokum ve Gül Suyu ikram edildi.

Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı