Siirt’te Din Görevlileri Yarıştı

Siirt'te Din Görevlileri Yarıştı

din görevlileri yarıştı

01 Temmuz 2022 - 19:10

 

Siirt’te din görevlileri arasında düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu ve Hadis-i Şerif Ezberleme” yarışmaları tamamlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında din görevlileri arasında düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu ve Hadis-i Şerif Ezberleme” yarışmalarının il birincileri belirlendi.

Ensar Camiinde düzenlenen ve İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu başkanlığındaki komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda "Ezanı Güzel Okuma" kategorisinde  . Ezanı Güzel Okuma yarışmasında İlimiz Merkez Şeyh Faraç camii Müezzin-Kayyımı Muhammed Saltan, "Etkili Hutbe Sunumu" dalında da Yeni mahalle Camii İmam-Hatibi Hüseyin Aslan, "Hadis-i Şerif Ezberleme" kategorisinde ise, Hadisi şerifi ezberleme yarışmasında Kurtalan ilçesi Güney mahalle camii imam hatibi Raşit Işık il birincileri olarak seçilmiştir.

Program sonunda İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, yarışmaya katılan bütün Din Görevlilerimize teşekkür ederek yarışmaya katılan görevlilerimizin İl ve ilçelerinde birinci olduklarını ve gönlümüzde hepsinin birinci olduğunu ifade etti ve bölge finalinde Siirt’ı temsil edecek olan yarışmacılarımıza başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...