Siirt’te “idlip Için Yolun Iyilik Olsun” Kampanyası

Siirt'te “idlip Için Yolun Iyilik Olsun” Kampanyası

“idlip için yolun iyilik olsun” kampanyası

25 Ocak 2022 - 20:38

SİİRT İL MÜFTÜLÜĞÜ SURİYE KIŞ YARDIMI İÇİN

“İDLİP İÇİN YOLUN İYİLİK OLSUN” KAMPANYASI BAŞLATTI

Siirt İl Müftülüğü tarafından Suriye Kış yardımı, İdlip İçin Yolun İyilik Olsun” Yardım Kampanyası başlatıldı.

İdlib İçin Yolunuz İyilik Olsun” yardım kampanyasına, Siirt İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle yardım kampanyası başlatıldı.

İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu başkanlığında Müftü Yardımcısı Fevzettin Sönmez, İl Murakıbı Yunus Aşan ve Din Görevlileri ile birlikte Molla İhsan Kur’an Kursunda başlatılan kampanya ile ilgili izlenecek yol ve yapılacak çalışmalar için bir araya geldi. Kampanya ile ilgili toplantılar, Kur’an kursu öğreticileri, vaizler ve diğer yetkililer ile yapıldı.

Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Hayırsever Siirt’li kardeşlerimizin veren elini İdlipli kardeşlerimizle buluşturalım düsturuyla harekete geçtik. Un, Kuru gıda kolisi, Salça, Ayçiçek Yağı, temizlik kolisi, battaniye, ve Giyimden oluşacak yardım kampanyasına Siirt’ in hayırsever insanlarından büyük bir destek geleceğine inanıyoruz” dedi.

Kampanya ile ilgili Güres caddesi ve Çarşı Camiinde birer Çadır kurularak vatandaşların bu merkezlere ve en yakın camiye, Kur’an kurslarına belirlenen yardımları ulaştırabilirler.

Kampanyanın 18 gün süreceği belirtildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...