Siirt’te Kapıcıoğlu: Engellilere şefkat Ve Merhamet Ile Muamele...

Siirt'te Kapıcıoğlu: Engellilere şefkat Ve Merhamet Ile Muamele Edelim

kapıcıoğlu: engellilere şefkat ve merhamet ile muamele edelim

24 Haziran 2021 - 19:10

 

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Engelsiz kulüp ve Siirt Kızılay Şubesi yetkililerini  Ensar camiinde camilerin erişilebilirlikteki sorunları görüşüp çözüme kavuşturulması gerekçesiyle düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıda Engelli kardeşlerimizin camilere rahat bir şekilde gelip gitmeleri için gereken çalışmaların yapılması konuları görüşüldü.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Engellilerin toplumsal hayatın içinde yer almaları için çalıştıklarını belirten İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, “Yüce Allah insanı eşrefi mahlukat olarak yaratmıştır. Allah’ın katında insanın değeri ise şekillerine ve suretlerine göre değil, iman, ibadet, ahlak ve takvasına göredir. Bu bakımdan engelli kardeşlerimizi de kendimizden birisi olarak görmeli onlara her zaman iyi muamele etmeli ve yardımcı olmalı, onlara şefkat ve merhametle muamele etmeliyiz” dedi.

Müftü Kapıcıoğlu şöyle devam etti; “Diyanet İşleri Başkanlığımızın Engellilere yönelik çalışmalarını aktararak, Bizler engellilerimizin önündeki tüm engelleri kaldırma gayreti içerisindeyiz ve bunun içinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

Ensar Camiinde düzenlenen toplantıya Siirt Engelsiz kulüp ve Kızılay yöneticileri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...