Siirt’te Müftü Kapıcıoğlu: ‘’gençler Büyük...

Siirt'te Müftü Kapıcıoğlu: ‘’gençler Büyük Düşünün’’

müftü kapıcıoğlu: ‘’gençler büyük düşünün’’

07 Ekim 2021 - 19:10

Diyanet Gençlik İl koordinatörlüğünden Tarihi Ulu Cami ve İl Müftülüğüne Vefa ziyareti yapıldı.

Siirt il Müftülüğüne bağlı olan Diyanet Gençlik koordinatörlüğü çalışmalarını sürdürüyor.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Diyanet Gençlik İl Koordinatörü Mehmet Nafih Baydarman öncülüğündeki gençler Tarihi Siirt Ulu Camiini ziyaret ederek, Caminin Din Görevlisi Nezir Obut’tan Cami hakkında bilgi aldı. İkindi namazının ardından yapılan ziyarette Cami mimarisi ve yapılışı hakkında bilgi alındıktan sonra, Vefat eden din görevlilerinin ve bütün müminlerin ruhlarına ithaf edilmek üzere Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Ardından il Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ziyaret edilerek din görevlilerinin haftasını tebrik etti.

Siirt il Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, “Dini, ahlaki, kültürel ve medeniyet değerlerimizi yeni nesillere taşıyabilmek, gençlere dini ve manevi alanda rehberlik yapmak için, birçok alanda Başkanlığımız bünyesinde bulunan Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü, Üniversite ve diğer gençlere yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ziyarette gençlere şunları söyledi.  “Allah bizi bütün insanlara faydalı bir insan olmamız için yarattı. Gençler, büyük düşünün, ufkunuzu çok daha geniş tutun. Ufkunuzu genişletecek yeryüzündeki en güzel amel okumaktır.” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Kapıcıoğlu, Siirt Diyanet il Koordinatörü ve Gençlere teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...