Simav Müftülüğü Hüsüm Mahallesinde Camii çocuk Buluşması...

Simav Müftülüğü Hüsüm Mahallesinde Camii çocuk Buluşması Programı Icra Edildi.

hüsüm mahallesinde camii çocuk buluşması programı icra edildi.

13 Eylül 2018 - 17:25

04.09.2018 Hüsüm mahallesinde camii çocuk buluşması programı icra edildi.

Yaz Kur’an kursu boyunca öğrenciler öğrendiklerini camide velilerin huzurunda okudular.

İlçe müftümüzün yaptığı konuşmada “Hüsüm mahallesinin ece sultana komşu olduğunu dolayısıyla Simavımızda toplumsal ilişkileri ile örnek bir mahalle olduğunu görüyorum, bu güzelliğini devam ettirmesi için geleceğimiz olan çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizi kazandırmamız gerekiyor bunun için kuran kurslarımız büyük bir fırsattır. Sizler de bunun idrakinde olduğunuzdan dolayı çocuklarınızı kursa göndermişsiniz, hocamıza her türlü desteği vermişsiniz bundan dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Büyük bir özveriyle çalışan Raşit Hocamızdan da Allah Razı olsun” dedi.

Program sonunda iki ay boyunca namazlara camide devam eden öğrencilerden dereceye girenlere 7 adet bisiklet ve çeşitli hediyeler İlçe müftümüz ve Belediye başkanımız tarafından çocuklara takdim edildi ve bütün katılımcılara programdan sonra yemek ikram edildi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”