Sinop’ta 2021 Ilk Ilçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleşti

Sinop'ta 2021 Ilk Ilçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleşti

2021 ilk ilçe müftüleri toplantısı gerçekleşti

21 Ocak 2021 - 00:05

2021 yılı İlçe Müftüleri toplantısı İl Müftüsü Mustafa Düzgüney başkanlığında, Sinop Merkez Kur’an Kursu’nda gerçekleştirildi.

Sinop merkez Kur’an kursunda gerçekleştirilen toplantıda ;

Pandemi sürecinde sosyal medya üzerinden devam eden Aile Eğitimleri seminerinin II.Dönem konuları, Cami Hizmetlerinin daha etkin hale getirilmesi ile ilgili çalışmalar, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının programlarının düzenlenerek devam etmesi, Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma yarışmalarının düzenlenmesi için gerekli hazırlıkların yapılması ve gündeme dair konuların görüşüldü.

Toplantıya Sinop İl Müftüsü Mustafa Düzgüney, İl Müftü Yardımcıları Kamil Tuncel, Ayşe Gül Gürbüz, Abdullah Salman Boyabat İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk, Ayancık İlçe Müftüsü Ömer Faruk Kıvrak, Durağan İlçe Müftüsü Ali Mustafa Yıldırım, Gerze İlçe Müftüsü Bayram Karar, Erfelek İlçe Müftüsü Hikmet Bektaş, Türkeli İlçe Müftüsü Halil İbrahim Kömürcü Saraydüzü İlçe Müftüsü Kazım Atcı  ve Dikmen İlçe Müftüsü Faruk Al katıldı.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret