Sinop’ta Başkan Peker’den Il Müftüsü Düzgüney’e Ziyaret

Sinop'ta Başkan Peker’den Il Müftüsü Düzgüney’e Ziyaret

başkan peker’den il müftüsü düzgüney’e ziyaret

06 Kasım 2020 - 00:05

Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker İl  Müftüsü Mustafa Düzgüney’i Makamında ziyaret etti.

Ziyarette Saraydüzü Belediye Başkan Peker, Ak Parti Saraydüzü Akp İlçe Başkanı Uğur Şimşek, İl genel meclis Üyeleri Muammer Yıldız ve Ali Orhanoğlu ve Saraydüzü  Belediye Meclis Üyesi Murat Dilik hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Mustafa Düzgüney, Saraydüzü Belediye Başkan Hasan Peker, Ak Parti Saraydüzü İlçe Başkanı Uğur Şimşek, İl genel meclis Üyeleri Muammer Yıldız ve Ali Orhanoğlu ve Saraydüzü  Belediye Meclis Üyesi Murat Dilik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve "Cenabı Hak her birimizi rızasına uygun güzel hizmetler yapmaya muvaffak kılsın." dedi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri