Sinop’ta Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri...

Sinop'ta Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri Kapsamında Doç Dr. Mustafa Kara Imam-hatip Lisesi öğrencileriyle Buluştu

camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında doç dr. mustafa kara imam-hatip lisesi öğrencileriyle buluştu

05 Ekim 2022 - 00:05

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında bir dizi konferans ve etkinlik için Sinop'a gelen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Kara, Şehit Ömer Can Açıkgöz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluştu.

Öğrencilerle Şehit Ömer Can Açıkgöz Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda bir araya gelen Doç. Dr. Mustafa Kara “Öğrencilere okumanın önemi anlatarak, Rabbimiz ilk olarak okuma ve yazmamızı yani ilim ehli olmamızı bizden istiyor. Bizlerde önce Allah’ımızın emir ve yasaklarını, Rasülüllah (sav) Efendimizin hayatını ve yaşayışını öğrenerek onun gibi güvenilir emin olma yolunda çaba ve gayret sarf edeceğiz. Eğer biz bu şekilde yaşamaya gayret edersek hem dünyamızı, hem de ahiretimizi kurtaracak en hayırlı olanlardan oluruz.” dedi.

Öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasının ardından program sona erdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”