Sinop’ta Genç Kalemlerden Karantina Günler

Sinop'ta Genç Kalemlerden Karantina Günler

genç kalemlerden karantina günler

05 Mayıs 2021 - 00:05

Sinop Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından tertip edilen proje kapsamında gençler karantina günlerini kaleme aldılar.

Karantinalı günlerden aydınlık geleceğe bir anı bırakmak için gençlerimizin kaleme aldığı karantina günleri hatıraları  Sinop İl Müftülüğü tarafından kitap haline getirtildi ve genç kalemlere hediye edildi. Tedbirlere uygun olarak Sinop İl Müftülüğü Okuma Salonunda genç kalemlerle buluşan İl Müftüsü Düzgüney; genç yazarlara meydana getirdikleri eserden dolayı teşekkür etti. “İnşaallah bu günleri maske, mesafe ve hijyen  üçlüsüne dikkat ederek kısa zamanda geride bırakmış olacağız. O günlerde yaşananları da sizlerin kaleme aldığı yazılar hatıra olarak belleklerde kalacaktır.” dedi.

Buluşmada bulunan genç kalemlere “Karantinalı Yazılar” isimli kitabı İl Müftüsü Düzgüney hediye etmesinin akabinde çektirilen fotoğraf ile buluşma sona erdi. Farklı illerde olmaları nedeniyle buluşmaya katılamayan genç kalemelere kitaplarının  kargo ile gönderildiği belirtildi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri