Sinop’ta Il Müftülüğünden ‘’ Rotamız Iyilik Yükümüz...

Sinop'ta Il Müftülüğünden ‘’ Rotamız Iyilik Yükümüz Insanlık ‘’ Kampanyasına Destek

il müftülüğünden ‘’ rotamız iyilik yükümüz insanlık ‘’ kampanyasına destek

10 Aralık 2020 - 00:05

İHH Sinop Şube Başkan Yardımcısı Kazım Taşkan, Memur-Sen Sinop İl Temsilcisi Ramazan Çelik ve Önder Sinop İmam Hatiplilier Derneği Başkanı İsmail Aksoy, İl Müftüsü Düzgüney’i makamında ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette, başlattıkları yardım kampanyaları hakkında bilgiler veren  İHH Sinop İl Başkan Yardımcısı Kazım Taşkan, Memur-Sen Sinop İl temsilcisi Ramazan Çelik ve Önder Sinop İmam Hatiplilier Derneği Başkanı İsmail Aksoy ile bir süre sohbet eden İl Müftüsü Düzgüney “insanlığa faydalı her türlü faaliyete her zaman destek ololduklarını belirten Düzgüney  sözlerine şöyle devam etti.‘’ Rotamız İyilik Yükümüz İnsanlık ‘’ sloganıyla başlatılan kampanya ile yardıma muhtaç  İnsanlara yardım noktasında önemli çalışmalara imza atan sivil toplum kuruluşlarına gönülden teşekkür ediyorum ve tüm vatandaşlarımızı bu tür yardım faaliyetlerine  destek olmaya devam etmeliyiz” dedi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri