Sinop’ta Müftülük, Din Kültürü öğretmenleri Ile Buluştu

Sinop'ta Müftülük, Din Kültürü öğretmenleri Ile Buluştu

müftülük, din kültürü öğretmenleri ile buluştu

20 Aralık 2022 - 00:05

Sinop il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği kahvaltı programında ortaokul ve liselerde görevli Din Kültürü  ve Ahlak Bilgisi öğretmeleri bir araya geldi.

Gerçekleşen buluşmada ortaokul ve liselerde görevli Din Kültürü  ve Ahlak Bilgisi öğretmelerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Sinop İl Müftüsü Mustafa Düzgüney şunları belirtti: "Dini bütün ve ahlaklı bir gençlik yetiştirmek herkesin muradı ve emelidir. Bu sebepten ötürü gençlerimizle buluşmak onlara dinimizin güzelliklerini anlatmak suretiyle onları kötü eylem fiillerden uzakta tutmak ve  güzel bir hayat yaşamalarını sağlamak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından her il ve ilçelerde Gençlik Koordinatörlüğü kurulması tavsiye edilmiştir. Sinop’ta oluşturulan Gençlik Koordinatörlüğü çok güzel çalışmalara ve etkinlikler yaparak gençlerimize ulaşmaya devam etmektedir. Daha çok gence ulaşmak için sizlerin yardımlarına da ihtiyaç duymaktayız. Siz değerli öğretmenlerimiz Sinop İl Müftülüğü'nün okullarımızdaki gençlik koordinatörü olmanız durumunda bu sayede diğer genç arkadaşlarımıza ulaşmış oluruz.  Gençlik Koordinatörlüğümüzün sizlerle istişare ederek  yapmayı planladığı faaliyetleri ve etkinlikleri sizler vasıtasıyla öğrenciler ile paylaşılarak daha geniş kitlelere ulaşmış olur onlarında bu faaliyetlere katılmasına vesile olmuş oluruz.” dedi.

Gençlik çalışmalarının önemine değinen Din Kültürü  ve Ahlak Bilgisi öğretmeleri “Bu bağlamda üzerimize düşen görev ne olursa elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz. Bu toplantıları belli periyotlarda yapılmasının çalışmalarımızın daha etkin ve verimli geçmesi konusunda etkili olacaktır.” dediler.

Sinop Gençlik Koordinatörlüğü, aylık yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi ve bir ay sonra yapılacak etkinliklerin planlanması için bu toplantıların her ay yapılacağı belirtildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı