Sinop’ta Yılın Son Personel Toplantısı Gerçekleşti

Sinop'ta Yılın Son Personel Toplantısı Gerçekleşti

yılın son personel toplantısı gerçekleşti

16 Aralık 2022 - 00:05

Sinop İl Müftülüğü tarafından 2022 yılı Aralık ayı personel toplantısı gerçekleştirildi.

Sinop Kültür Merkezinde gerçekleştirilen personel toplantısında gündeme dair mevzuların görüşülmesinin ardından İl Müftülüğü Murakıbı Ahmet Hamdi Öztürk tarafından mevzuata dair bazı konularda bilgilendirme yapıldı.

İl Müftüsü Mustafa Düzgüney “Bu milletin yarınları ile dertlenerek, bu yolda fedakarca, azimle yürümeniz lazım. Sorulan, danışılan, yol gösteren, rehberlik eden olmaya gayret etmeliyiz “diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Diyanet İşleri Başkanlığımız şehirlerden köylere ve en ücra yerlere kadar teşkilatlanmış büyük bir yapıdır. Sorumluluğumuz da mesuliyetimiz de o derece yüksektir. Öyle ki bu hizmet verilen kitlenin belli bir yaşı ve cinsiyeti yoktur. Hizmet alanımız toplumun tüm kesimlerini kapsamaktadır. Sahih ve sağlam dini bilginin topumun kanaat önderleri olan din görevlilerinin topluma ulaştırılmasında ki rolümüz çok büyüktür. Bu konuda daha hassas ve gayretli olmamız gerekir.” dedi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...