şırnak’ta "mevlid-i Nebi Haftası " Kutlandı.

şırnak’ta "mevlid-i nebi haftası " kutlandı.

31 Ekim 2020 - 00:25

Şırnak’ta "Mevlid-i Nebi Haftası " Kutlandı.

“Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle tüm Türkiye’de olduğu gibi İlimizde de çok sayıda vatandaş camilere akın etti.

İlimizin birçok camisinde mevlit programları ile Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)  Efendimizin dünyaya teşriflerinin yıldönümü bir kez daha anıldı.

İlimiz Merkez Geylani Camiinde düzenlenen programda; Yatsı namazından önce İl Müftümüz Sayın Ramazan Tolan tarafından “Peygamberimiz ve Çocuk” konulu vaaz verildi. Namazdan sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif, Kur’an Kurslarında öğrenim gören öğrencilerden oluşan ilahi korusunun seslendirdiği ilahilerle ile devam etti. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyularak tertiplenen Programa, genç, yaşlı, küçük, büyük birçok vatandaş iştirak etti. Programın sonunda İl müftümüz tarafından yapılan duaya bütün müminler ellerini semaya kaldırarak “Amin” dediler. Yapılan duanın ardından vatandaşlara İl Müftülüğümüz tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kandil dolayısıyla Merkez Ulu Camiinde de vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bir program icra edildi.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...