Sivas Halkından “hediyem Kitap Olsun” Kampanyasına Destek

Sivas Halkından “hediyem Kitap Olsun” Kampanyasına Destek

sivas halkından “hediyem kitap olsun” kampanyasına destek

21 Ekim 2022 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sivas Şubesi işbirliğiyle “Hediyem Kitap Olsun” kampanyasına destek sağlamak amacıyla kermes düzenlendi.

Sivas Kongre Müzesi bahçesinde açılan kermeste; Kur’an Kursu öğreticileri, Diyanet Hanımlar Gençlik Merkezi öğrencileri ile TDV Hanım Gönüllülerinin kendi el emeği ve göz nuruyla hazırladıkları yemek ve hediyelik ürünler satışa sunuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermesten elde edilen gelirle "Hediyem Kitap Olsun" kampanyasına destek sağlanacak.

Kermesin açılış duasını yapan İl Müftü Vekili Ünal Tan, açılışta şu ifadelere yer verdi.

“Kermesten elde edilecek gelirlerle ilimizdeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde hazırlanan dini yayınlar kitaplarından hediye etmeyi planlıyoruz. Bu sebeple de 3 gün sürecek kermesimizde İl Müftülüğümüz ve TDV Sivas Şubesi Kadın Kolları iş birliğiyle Kur’an kursu öğreticisi ve öğrencilerinin kendi el emeği olan yemek,tatlı ve el sanatları malzemelerini kermesimizde vatandaşlara sunduk. Kermese gerek yaptıkları yiyecek çeşitleri ve gerekse sundukları başka katkılarla destek veren Kur’an kursu hocalarımıza ve TDV gönüllülerine teşekkür ediyorum.”dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...