Sivas Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gençlere...

Sivas Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gençlere Yönelik Kamp Düzenledi

sivas il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü gençlere yönelik kamp düzenledi

07 Temmuz 2021 - 00:10

Yıldız Dağında düzenlenen gençlik kampında gençler, Diyanet Gençlik Koordinatörleri rehberliğinde, doğa yürüyüşü, akıl ve hafıza oyunları,  eğlenceli istasyon etkinleri ile milli ve manevi değerleri anlatan derslerle doğada üç gün geçirdi.

Sivas Valiliğinin Koordinesinde Buruciye A,Ş’nin katkılarıyla Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezinde üç günlük kampa giren gençleri kamp programında ziyaret eden İl Müftüsü Yusuf Akkuş,  gençler için hazırlanan etkinlik istasyonlarını ziyaret ederek, koordinatörlerden bilgi aldı.

 “Dünyamız hızlı bir değişim süreci yaşamaktadır. Bu değişimde kaybetmememiz gereken en önemli şey ise ahlaki değerlerimizdir.” diyen İl Müftüsü Akkuş, gençlere özellikle çalışma ve gayret etme konusunda hatırlatmalarda bulunarak, “Tembellik kelimesinin kesinlikle hayatınızda yeri olmaması gerekir ” dedi. Müftü Akkuş, konuşmasının sonunda gençlik kampına desteklerinden dolayı Sivas Valiliğine ve İl Özel İdaresine teşekkür etti.

Ziyaretlerin ardından kamp süresince düzenlenen çeşitli yarışma ve etkinliklerde başarı sağlayan guruplara Müftü Akkuş, Müftü Yardımcısı Ünal Tan ve Buruciye A.Ş Müdürü Mustafa Altun tarafından hediyeleri takdim edildi.

Sivas Diyanet Kadın Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde yapılan kamp programına 60 öğrenci katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...