Sivas Müftülüğü 1-7 Ekim Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Sivas Müftülüğü 1-7 Ekim Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla Kermes Düzenlendi.

1-7 ekim camiler ve din görevlileri haftası dolayısıyla kermes düzenlendi.

02 Ekim 2018 - 16:38

02.10.2018 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla kermes düzenlendi.

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Buruciye Medresesinde Kur’an kursu öğreticilerinin katkılarıyla kermes ve 4-6 Yaş Kur’an kursları arası ödüllü yarışmalar düzenlendi.

Açılışta 4-6 Yaş Kur’an kurslarının ülkemiz için önemine vurgu yapan İl Müftüsü Yusuf Akkuş “4-6 yaş grubuna yönelik Kur’an kurslarına ilgi her geçen gün artıyor. Bu kapsamda ilimiz merkezinde 16  Kur’an kursu açılırken, 730 çocuğumuz kurslarda eğitim alıyor. Bu kurslarımızı her geçen gün arttırmak hedefindeyiz“ dedi.

Görevlilerin camiler ve din görevlileri haftasını da kutlayan Müftü Akkuş, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen Kur’an Kursu öğreticilerine teşekkür etti.

Hafta sonunda kadar açık olan kermesten elde edilen gelir Kur’an kursu  hizmetlerinde kullanılacak

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”