Sivas’ta Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Tarafından Aile Haftası...

Sivas'ta Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Tarafından Aile Haftası Programları Düzenlendi

aile ve dini rehberlik bürosu tarafından aile haftası programları düzenlendi

04 Haziran 2019 - 00:12

Diyanet İşleri Başkanlığının bu yıl için belirlediği   "Ailemde İyilik Var" konulu teması kapsamında, Sivas İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu bir takım programlar düzenledi.

Yavuz sultan selim Cami ile başlayan programlar daha sonra merkezi camilerde ve  Kur’an Kurslarında yapılan konferanslar ile devam etti. İyiliğin hayata aktığı kaynağın aile olduğunu, insanın kendisi için istediğini herkes için istemesini, bilinmesi gerektiğinin önemi  vurgusu yapılan konferanslarda yaklaşık bin iki yüz kişiye hitap edildi.

“Ailemde iyilik var” teması çerçevesinde diğer bir proje ise anne-babası  yanında olup, onların ihtiyaçlarını  karşılayan ve zor zamanlarında yalnız bırakmayan  başta   müftülüğümüzün  personelleri olmak üzere din görevlileri ve  Kur’an Kursu öğreticilerinin  evlerine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretlerden memnuniyet duyan yaşlılarımızla duygulu anlar yaşandı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret