Sivas’ta Anne Ve Kızları Buluşuyor

Sivas'ta Anne Ve Kızları Buluşuyor

anne ve kızları buluşuyor

10 Aralık 2019 - 00:11

Sivas İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce başlatılan proje kapsamında anne ve kızları cami ve Kur’an kursunda buluşuyor.

Projenin ilki Merkez Selçuklu Mahallesinde düzenlendi. Selçuklu Yeşil Cami Kur’an Kursu’nda düzenlenen programa Rektör Alim Yıldız’ın eşi Emine Yıldız ile İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un eşi Emine Akkuş hanımefendilerin yanı sıra anne ve kızları katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Sivas İl Müftülüğü Kadın Gençlik Koordinatörü Vaiz Gönül Taşçı’nın “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu sohbetiyle devam etti. Anne kız buluşması gençler arasında yapılan yarışmanın ardından ikram ve dua ile sona erdi.

On beş günde bir olarak Sivas’ın farklı mahallelerinde düzenlenecek olan projede anne ve kızları cami veya Kur’an kurslarında bir araya getirilerek sohbet programları düzenlenmesi hedeflenmektedir.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...