Sivas’ta “camide Ol’mak” Projesinde Bu Hafta Gençler Alibaba...

Sivas'ta “camide Ol’mak” Projesinde Bu Hafta Gençler Alibaba Yıldızevler Camisinde Biraraya Geldiler.

“camide ol’mak” projesinde bu hafta gençler alibaba yıldızevler camisinde biraraya geldiler.

24 Şubat 2019 - 00:11

Sivas Valiliği himayesinde başlatılan ve İl Müftülüğümüz koordinesinde hayata geçen “Camide Ol’mak” projesine bu hafta Alibaba Yıldızevler  Camisi sabah namazında ev sahipliği yaptı. Vali Salih Ayhan, programa katılarak; çocuklarla, gençlerle ve mahalle halkı ile bir araya geldi.
İl Müftülüğümüzün simit, poğaça ve süt ikram ettiği programda çocuklara çeşitli nasihatlerde bulunan Vali  Ayhan, çocukların ve gençlerin camiye severek gelmeleri için ailelere, büyüklere ve cami imamlarına büyük görevler düştüğünü hatırlattı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret