Sivas’ta çocukların Kandil Sevinci

Sivas'ta çocukların Kandil Sevinci

çocukların kandil sevinci

28 Mart 2021 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü tarafından  il merkezi genelinde bulunan 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören 456 öğrenciye Berat Kandili dolayısıyla kitap hediye edildi.

Rahmet, mağfiret ve bağışlanma ayı olan Ramazan ayının habercisi Berat Kandilinde çocukların kandil coşkusuna ortak olmak amacıyla Sivas İl Müftülüğü tarafından il merkezinde bulunan 25 adet  4-6 Yaş Kur’an kursu ve 41 sınıfta eğitim gören toplam 456 öğrenciye Diyanet Yayınları arasında bulunan “Kıtır ile Pıtır” hikaye kitap seti ile kandil şekeri ikram edildi.

İl Müftü Yardımcısı Azime Betül Demirel Yiğit ile beraber Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Ziya Soylu ve Eğitim Uzmanı  Ayşegül Gözeri Daştan 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerin Berat Kandilini tebrik etti. Öğrencilere kandil sevincini daha anlamlı hale getirmek amacıyla Diyanet Yayınları arasında bulunan “Kıtır ile Pıtır” hikaye kitap seti ve kandil şekeri ikram ettiler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı