Sivas’ta Daire Başkanı Bilgiç Hafızlık Kurslarını Ziyaret...

Sivas'ta Daire Başkanı Bilgiç Hafızlık Kurslarını Ziyaret Etti

daire başkanı bilgiç hafızlık kurslarını ziyaret etti

28 Şubat 2020 - 00:11

Bir dizi programlara katılmak üzere Sivas’a gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Saliha Bilgiç,  hafızlık yatılı Kur’an kursları ile Zeki Hayran Hafızlık Proje İmam Hatip Orta Okulunu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında öğrencilerle yakından ilgilenen Daire Başkanı Bilgiç, Abdülvehhab Gazi ve Hafız Mehmet Altuntaş Yatılı Hafızlık Kur’an Kursları ile Zeki Hayran Hafızlık Proje İmam Hatip Orta Okulunu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Bilgiç daha sonra Zeki Hayran İmam Hatip Orta Okulunda görevli Kur’an kursu öğreticileri ve öğretmenler ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. İstişare toplantısına İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Müftü Yardımcısı Azime Betül Demirel Yiğit, Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürü Fehmi Tutkun ve Okul Müdürü Fatih Algül’de katıldı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda