Sivas’ta Din Görevlileri Sahaya Indi

Sivas'ta Din Görevlileri Sahaya Indi

din görevlileri sahaya indi

27 Kasım 2022 - 00:10

Diyanet İşleri Başkanlığı personeli Sivas'ta fabrika personeli ve kahvehanedeki vatandaşlara bir araya gelerek sohbet etti.

Diyanet İşleri Başkanlığının pilot bölge olarak 12 ilde düzenlediği "Ailenin Korunması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesinde Toplumsal Farkındalığın Sağlanması" projesi ile Diyanet'e bağlı personellerin fabrika ve kahvehanelerde sohbet programları düzenlenmesi planlandı.

Bu kapsamda ilimize bir takım programlar için gelen Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman Sivas'ta faaliyetlerini sürdüren ESTAŞ ve Tiffany Mobilya Fabrikası personeli ile hasbihal ederken, Başkanlık Vaizi Mustafa Acar ise Fimar Mermer Fabrikası ve Ceylan İç Giyim Fabrikası personeli ile bir araya gelerek "Aile İçi Şiddetle Mücadele" konusu kapsamında sohbet etti.

Daha sonra Müftü Yığman ve Vaiz Acar, belirlenen kahvehane ve çayevlerine giderek vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı