Sivas’ta Din Görevlileri Toplantısı Uzun Süre Aradan Sonra Yüz...

Sivas'ta Din Görevlileri Toplantısı Uzun Süre Aradan Sonra Yüz Yüze Yapıldı

din görevlileri toplantısı uzun süre aradan sonra yüz yüze yapıldı

23 Haziran 2021 - 00:10

Salgın sürecinde çevrim içi yapılan din görevlileri toplantısı, Sivas İl Müftüsü Yusuf Akkuş Başkanlığında yeni dönem salgın tedbirleri kapsamında yüz yüze yapıldı.

İl Müftülüğü konferans salonunda guruplar halinde düzenlenen din görevlileri toplantısında, 2021 Yaz Kur’an Kursları, kurban hizmetleri ve idari konular aktarıldı. Toplantıda ayrıca Müftü Akkuş, filyasyon ekibinde görev alarak başarılı bir çalışma ortaya koyan din görevlilerine teşekkür etti. Müftü Akkuş, konuşmasına şöyle devam etti; ”Yaklaşık bir yıl aradan sonra yüz yüze yapılan toplantımızla Allah’a hamdolsun bir araya gelebildik. Yüce Rabbimiz tüm insanlığı etkisi altına alan salgın belasından en kısa sürede bizleri kurtarsın. Salgın sürecinde gece gündüz demeden vatandaşlarımızın hizmetine koşan tüm din görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Bu gayret ve çalışmalarımızı yaz Kur’an kursu döneminde de göstereceğinize inanıyorum. Bizim asli görevimiz vatandaşımıza en iyi şekilde din hizmeti sunabilmektir.” dedi.

Toplantı sonunda tayinleri çıkan Müftü Yardımcıları Dr. Hüseyin Karayaka ve Harun Özkan’da söz alarak personelle vedalaştı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 gün süren toplantı öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere dört oturumda gerçekleşti.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...